Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa przekąska.
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 16
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 22
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 657
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 107
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 16
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 22
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 657
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 107
Składniki
Wykonanie: Kapustę bardzo drobno poszatkować, przelać wrzątkiem i odcedzić.Jabłko umyć (nie obierać), usunąć gniazda nasienne i również drobno posiekać i skropić sokiem z cytryny i dodać do kapusty.Następnie wrzucić posiekane orzechy, ziarenka granatu lekko przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Wykonanie sosu: Jogurt połączyć z octem i oliwą i przyprawić obficie pieprzem. Przełożyć surówkę do salaterki i podać a sosem w osobnym naczyniu.