Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa,chrupiąca surówka :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Składniki
Fenkuł oczyścić,przekroić na połowę i pociąć na cienkie piórka. Pomarańcze obrać ze skóry,usunąć albedo i pokroić w mniejsze kawałki. Brukselki oczyścić,przekroić na pół i pociąć na drobne paseczki.
Na talerzu wyłożyć rukolę,następnie pokrojony fenkuł,brukselkę i pomarańcze. Składniki sosu dokładnie wymieszać i polać sałatkę.Smacznego:)