Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,zdrowa i chrupiąca.Serdecznie polecam:)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1901
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3858
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 437
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1901
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3858
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 437
Składniki
Fenkuł oczyścić i cienko pokroić w paski,nasolić i zostawić na 10min. Marchew i jabłko zetrzeć na grubych oczkach tarki. Dodać do odciśniętego ze soli fenkułu. Dodać miód,sok z cytryny oraz marchew i jabłko,zamieszać. Jako dodatek do obiadu świetnie pasuje,chrupiący fenkuł i jego anyżkowy smak ,to po prostu trzeba spróbować:) Smacznego życzę!