Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,zdrowa i chrupiąca.Serdecznie polecam:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3756
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 701
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3756
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 701
Składniki
Fenkuł oczyścić i cienko pokroić w paski,nasolić i zostawić na 10min. Marchew i jabłko zetrzeć na grubych oczkach tarki. Dodać do odciśniętego ze soli fenkułu. Dodać miód,sok z cytryny oraz marchew i jabłko,zamieszać. Jako dodatek do obiadu świetnie pasuje,chrupiący fenkuł i jego anyżkowy smak ,to po prostu trzeba spróbować:) Smacznego życzę!