Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,zdrowa i chrupiąca.Serdecznie polecam:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3814
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414589
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2347
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3814
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414589
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2347
Składniki
Fenkuł oczyścić i cienko pokroić w paski,nasolić i zostawić na 10min. Marchew i jabłko zetrzeć na grubych oczkach tarki. Dodać do odciśniętego ze soli fenkułu. Dodać miód,sok z cytryny oraz marchew i jabłko,zamieszać. Jako dodatek do obiadu świetnie pasuje,chrupiący fenkuł i jego anyżkowy smak ,to po prostu trzeba spróbować:) Smacznego życzę!