Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialna w smaku surówka z kalafiora i marchewki. Lekka, chrupiąca, polana dressingiem na bazie majonezu i miodu. Cudownie komponuje się z pieczonymi mięsami, rybami oraz daniami wegetariańskimi.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118131
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8421
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3118
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2156
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1548
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118131
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8421
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3118
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2156
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1548
Składniki
Kalafior płuczemy pod zimna wodą, dzielimy na różyczki, marchewkę obieramy, warzywa ścieramy na tarce. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Natkę pietruszki i koperek siekamy. Wszystkie składniki przekładamy do miski.
Do miseczki dodajemy majonez, sok z cytryny, miód oraz przyprawy. Wszystko razem mieszamy.
Surówkę polewamy dressingiem, mieszamy.