Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka, która idealnie pasuje do potraw mięsnych ale także sprawdzi się jako sałatka na mały głód:)
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 135
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 419
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 57
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 135
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 419
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 57
Składniki
Kalarepę obieramy i kroimy w kostkę. Z jabłka ,po obraniu ze skórki/ i papryki usuwamy gniazda nasienne a potem kroimy w małą kostkę. Wszystkie składniki skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy olej, natkę pietruszki i kolendry i doprawiamy do smaku cukrem. Mieszamy. Odstawiamy na 20 min.