Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka, która idealnie pasuje do potraw mięsnych ale także sprawdzi się jako sałatka na mały głód:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 39
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 540
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 39
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 540
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Składniki
Kalarepę obieramy i kroimy w kostkę. Z jabłka ,po obraniu ze skórki/ i papryki usuwamy gniazda nasienne a potem kroimy w małą kostkę. Wszystkie składniki skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy olej, natkę pietruszki i kolendry i doprawiamy do smaku cukrem. Mieszamy. Odstawiamy na 20 min.