Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rzadko używa się kalarepki do surówki, a szkoda. W połączeniu z marchewką i ogórkiem jest przecież niebywale smaczna. Polecam mój przepis.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7476
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2418
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7476
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2418
Składniki
Kalarepkę i marchewki umyć, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ogórek również umyć i można obrać (jak ja) ale nie jest to konieczne. Zetrzeć na tarce na plasterki. Przygotować składniki sosu winegret, wymieszać i polać surówkę. I już wszystko gotowe. Można podawać z drugim daniem.