Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rzadko używa się kalarepki do surówki, a szkoda. W połączeniu z marchewką i ogórkiem jest przecież niebywale smaczna. Polecam mój przepis.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35598
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1176
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1747
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5936
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35598
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1176
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1747
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5936
Składniki
Kalarepkę i marchewki umyć, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ogórek również umyć i można obrać (jak ja) ale nie jest to konieczne. Zetrzeć na tarce na plasterki. Przygotować składniki sosu winegret, wymieszać i polać surówkę. I już wszystko gotowe. Można podawać z drugim daniem.