Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rzadko używa się kalarepki do surówki, a szkoda. W połączeniu z marchewką i ogórkiem jest przecież niebywale smaczna. Polecam mój przepis.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8170
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2794
Polecam.
Odsłon: 1406
Polecam.
Odsłon: 417
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8170
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2794
Polecam.
Odsłon: 1406
Polecam.
Odsłon: 417
Składniki
Kalarepkę i marchewki umyć, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ogórek również umyć i można obrać (jak ja) ale nie jest to konieczne. Zetrzeć na tarce na plasterki. Przygotować składniki sosu winegret, wymieszać i polać surówkę. I już wszystko gotowe. Można podawać z drugim daniem.