Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rzadko używa się kalarepki do surówki, a szkoda. W połączeniu z marchewką i ogórkiem jest przecież niebywale smaczna. Polecam mój przepis.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5652
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 946
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33470
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 91
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5652
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 946
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33470
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 91
Składniki
Kalarepkę i marchewki umyć, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ogórek również umyć i można obrać (jak ja) ale nie jest to konieczne. Zetrzeć na tarce na plasterki. Przygotować składniki sosu winegret, wymieszać i polać surówkę. I już wszystko gotowe. Można podawać z drugim daniem.