Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalarepa to wspaniała alternatywa dla kapusty, słodka soczysta i tania :) Ta sałatka jest idealna do obiadu, grilla czy jako przekąska.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 254
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 254
Składniki
Wszystkie warzywka myjemy i obieramy, usuwamy zwłaszcza twardą część z kalarepy. Marchew, jabłko i kalarepę ścieramy na tarce, por i szczypiorek drobno kroimy, dodajemy sól, pieprz, cukier, ocet, oliwę dokładnie wszystko mieszamy i gotowe. Najlepiej smakuje jak jest dobrze schłodzona.