Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalarepa to wspaniała alternatywa dla kapusty, słodka soczysta i tania :) Ta sałatka jest idealna do obiadu, grilla czy jako przekąska.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1202
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4854
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1513
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1202
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4854
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1513
Składniki
Wszystkie warzywka myjemy i obieramy, usuwamy zwłaszcza twardą część z kalarepy. Marchew, jabłko i kalarepę ścieramy na tarce, por i szczypiorek drobno kroimy, dodajemy sól, pieprz, cukier, ocet, oliwę dokładnie wszystko mieszamy i gotowe. Najlepiej smakuje jak jest dobrze schłodzona.