Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalarepa to wspaniała alternatywa dla kapusty, słodka soczysta i tania :) Ta sałatka jest idealna do obiadu, grilla czy jako przekąska.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34085
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1231
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113552
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34085
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1231
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113552
Składniki
Wszystkie warzywka myjemy i obieramy, usuwamy zwłaszcza twardą część z kalarepy. Marchew, jabłko i kalarepę ścieramy na tarce, por i szczypiorek drobno kroimy, dodajemy sól, pieprz, cukier, ocet, oliwę dokładnie wszystko mieszamy i gotowe. Najlepiej smakuje jak jest dobrze schłodzona.