Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna surówka do obiadu z jabłkiem, marchewką i śmietanowym sosem.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 199
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2471
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 219
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 199
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2471
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 219
Składniki
Kapustę poszatkować lub drobno pokroić i wymieszać w misce z solą. Odstawić na ok. 30 minut, odlać wytworzony sok, a następnie przelać chłodną wodą i dokładnie odcisnąć.
Śmietanę wymieszać z sokiem cytrynowym i przyprawami. Śmietana pod wpływem kwaśnego soku powinna zgęstnieć i uzyskać kremową konsystencję.
Marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, a jabłko na tarce o grubych oczkach.
Wymieszać wszystkie składniki sałatki z sosem.