Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta surówka z białej kapusty, ogórka i koperku. Całość doprawiona sosem czosnkowym, który nadaje surówce ostrość. Pycha!
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 136
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 33
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 136
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 33
Składniki
Kapustę umyć, poszatkować, ogórka zetrzeć na grubych oczkach. Koperek posiekać. Warzywa posolić, dodać szczyptę cukru, pieprz i czosnek staropolski. Wymieszać, odstawić na 10 minut.
Majonez i jogurt wymieszać z czosnkiem (owszem, jest go sporo, ale lubimy jak jest wyczuwalny), dodać do surówki, wymieszać. Pyszna surówka do obiadu - ma charakter:)