Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie w domu to najbardziej lubiana wersja surówki z kapusty pekińskiej. Pasuje niemal do każdego rodzaju mięsa, a jak smakuje jako przekąska,ze świeżym pieczywem... mmm, mogłabym się nią zajadać bez końca. Polecam!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1048
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 555
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1048
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 555
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować, posolić. Odstawić na godzinę lub dwie, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie odcisnąć, dodać ogórki i marchew, utarte na tarce o grubych oczkach. Warzywa połączyć z majonezem, doprawić do smaku pieprzem. Smacznego.