Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie w domu to najbardziej lubiana wersja surówki z kapusty pekińskiej. Pasuje niemal do każdego rodzaju mięsa, a jak smakuje jako przekąska,ze świeżym pieczywem... mmm, mogłabym się nią zajadać bez końca. Polecam!
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8681
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7284
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4988
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327969
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8681
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7284
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4988
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327969
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować, posolić. Odstawić na godzinę lub dwie, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie odcisnąć, dodać ogórki i marchew, utarte na tarce o grubych oczkach. Warzywa połączyć z majonezem, doprawić do smaku pieprzem. Smacznego.