Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie w domu to najbardziej lubiana wersja surówki z kapusty pekińskiej. Pasuje niemal do każdego rodzaju mięsa, a jak smakuje jako przekąska,ze świeżym pieczywem... mmm, mogłabym się nią zajadać bez końca. Polecam!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 367
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1962
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3922
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3801
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 551
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 367
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1962
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3922
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3801
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 551
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować, posolić. Odstawić na godzinę lub dwie, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie odcisnąć, dodać ogórki i marchew, utarte na tarce o grubych oczkach. Warzywa połączyć z majonezem, doprawić do smaku pieprzem. Smacznego.