Sałatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 799 Ocena: 49637
Dodano: 15.02.2015
Odsłon: 15266
5-6 os. | > 60 min | łatwe | tanie |
Kapustę pekińską poszatkować, posolić. Odstawić na godzinę lub dwie, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie odcisnąć, dodać ogórki i marchew, utarte na tarce o grubych oczkach. Warzywa połączyć z majonezem, doprawić do smaku pieprzem.
Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

monikagotuje 15 lutego 2015Zgłoś do usunięcia
Bardzo lubię surówki z tej kapustki:)2 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 15 lutego 2015Zgłoś do usunięcia
Smakowita surówka - idealna do obiadku :)2 Kto głosował? | Odpowiedz