Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe surówki są wtedy kiedy zrobisz je samemu :)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17659
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1778
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15320
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5491
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9051
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17659
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1778
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15320
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5491
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9051
Składniki
Kapustę poszatkuj na drobno i włóż do miski , jabłka i marchew obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach , połącz z kapustą . Dodaj koper , szczyptę soli , cukru ok. 1-2 łyżeczek , wciśnij sok z cytryny ok. 150ml , i dwie łyżki oleju . Wszystko wymieszaj , wstaw do lodówki na dwie godz.