Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe surówki są wtedy kiedy zrobisz je samemu :)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Kapustę poszatkuj na drobno i włóż do miski , jabłka i marchew obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach , połącz z kapustą . Dodaj koper , szczyptę soli , cukru ok. 1-2 łyżeczek , wciśnij sok z cytryny ok. 150ml , i dwie łyżki oleju . Wszystko wymieszaj , wstaw do lodówki na dwie godz.