Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze smaczna i zdrowa. Prosta, szybka i łatwa w wykonaniu. Pasuje prawie do każdego dania obiadowego.
Proponuję dzisiaj inną wersję grzanek, które są naprawdę smakowite i .... uza...
Odsłon: 96
Błyskawiczna, smaczna sałatka ze śledzi z ogórkiem, groszkiem i cebulą. Wykon...
Odsłon: 710
Jedna z najlepszych i ulubionych sałatek która musi się znaleźć na naszym wig...
Odsłon: 143
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 819
Pyszne, puszyste i pachnące przyprawą korzenną muffinki, idealne na świąteczn...
Odsłon: 267
Proponuję dzisiaj inną wersję grzanek, które są naprawdę smakowite i .... uza...
Odsłon: 96
Błyskawiczna, smaczna sałatka ze śledzi z ogórkiem, groszkiem i cebulą. Wykon...
Odsłon: 710
Jedna z najlepszych i ulubionych sałatek która musi się znaleźć na naszym wig...
Odsłon: 143
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 819
Pyszne, puszyste i pachnące przyprawą korzenną muffinki, idealne na świąteczn...
Odsłon: 267
Składniki
Przygotowujemy odpowiedniej wielkości miskę. Oddzielamy liście kapusty pekińskiej, wykrawamy głąb i je szatkujemy . Następnie myjemy i obieramy marchewkę, jabłko z gniazda nasiennego i ścieramy tarką na dużych oczkach. Cebulę kroimy w półtalarki, przygotowujemy sos. Wszystko razem łączymy i podajemy jako przystawkę do drugiego dania. Szybko znika.