Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5077
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 656
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2549
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 181
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5077
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 656
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2549
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 181
Składniki
Kapustę pekińską pokroić, posolić i odstawić żeby kapusta zmiękła. Po tym czasie odcisnąć kapustę z nadmiaru wody.
Marchew zetrzeć na tarce, szczypiorek posiekać, rzodkiewkę pokroić w plasterki, ogórek i pomidor pokroić w kostkę. Wszystko dokładnie wymieszać. Dodać sól, pieprz i cukier do smaku. Dodać odrobinę octu i kilka łyżek oleju. Schłodzić w lodówce.