Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19507
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2053
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1722
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19507
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2053
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1722
Składniki
Kapustę pekińską pokroić, posolić i odstawić żeby kapusta zmiękła. Po tym czasie odcisnąć kapustę z nadmiaru wody.
Marchew zetrzeć na tarce, szczypiorek posiekać, rzodkiewkę pokroić w plasterki, ogórek i pomidor pokroić w kostkę. Wszystko dokładnie wymieszać. Dodać sól, pieprz i cukier do smaku. Dodać odrobinę octu i kilka łyżek oleju. Schłodzić w lodówce.