Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1286
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5815
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18433
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1286
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5815
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18433
Składniki
Kapustę pekińską pokroić, posolić i odstawić żeby kapusta zmiękła. Po tym czasie odcisnąć kapustę z nadmiaru wody.
Marchew zetrzeć na tarce, szczypiorek posiekać, rzodkiewkę pokroić w plasterki, ogórek i pomidor pokroić w kostkę. Wszystko dokładnie wymieszać. Dodać sól, pieprz i cukier do smaku. Dodać odrobinę octu i kilka łyżek oleju. Schłodzić w lodówce.