Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113055
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 579
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113055
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 579
Składniki
Kapustę pekińską pokroić, posolić i odstawić żeby kapusta zmiękła. Po tym czasie odcisnąć kapustę z nadmiaru wody.
Marchew zetrzeć na tarce, szczypiorek posiekać, rzodkiewkę pokroić w plasterki, ogórek i pomidor pokroić w kostkę. Wszystko dokładnie wymieszać. Dodać sól, pieprz i cukier do smaku. Dodać odrobinę octu i kilka łyżek oleju. Schłodzić w lodówce.