Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przepis na szybką i pyszną surówkę z kapusty pekińskiej. Chrupiąca, zdrowa, idealna do obiadu :-)
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9551
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9551
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
Składniki
Kapustę pekińską umyć i drobno posiekać. Marchewkę obrać i zetrzeć na dużych oczkach. Ogórki kiszone pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Natkę pietruszki umyć i posiekać. Wszystkie składniki wymieszać w misce, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem. Wszystko dokładnie połączyć, gotowe! Podawać z pieczonymi ziemniaczkami i ulubionym mięsem. Smacznego!