Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przepis na szybką i pyszną surówkę z kapusty pekińskiej. Chrupiąca, zdrowa, idealna do obiadu :-)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424847
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424847
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Składniki
Kapustę pekińską umyć i drobno posiekać. Marchewkę obrać i zetrzeć na dużych oczkach. Ogórki kiszone pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Natkę pietruszki umyć i posiekać. Wszystkie składniki wymieszać w misce, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem. Wszystko dokładnie połączyć, gotowe! Podawać z pieczonymi ziemniaczkami i ulubionym mięsem. Smacznego!