Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do obiadu jak znalazł!
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5362
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8615
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17558
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 688
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5362
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8615
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17558
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 688
Składniki
Sałaty siekamy. Pomidorki kroimy na ćwiartki. Szalotki kroimy w piórka. Papryki kroimy tak, jak lubimy. Do oliwy dodajemy musztardę i bazylię, mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, schładzamy.