Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam dzisiaj prostą i szybką przystawkę do obiadu, czyli surówkę z kapusty pekińskiej z dodatkiem kukurydzy i czerwonej cebuli. Jest to ulubiona surówka mojej córki Natalii :-). Wszyscy domownicy bardzo ją lubią i często gości na naszym stole, zachęcam do przygotowania!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 20610
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 136
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 305
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 400
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 20610
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 136
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 305
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 400
Składniki
Kapustę pekińską drobno poszatkować, włożyć do większej miski, posolić. Kapusta powinna zmięknąć.
W międzyczasie odsączyć kukurydzę z zalewy. Cebulę obrać i pokroić w piórka. Do kapusty dodać cebulę i kukurydzę. Doprawić solą, pieprzem i wszystko wymieszać. Dodać majonez lub jogurt, wymieszać dokładnie i odstawić na minimum pół godziny, żeby surówka się przegryzła. Gotowe, można zajadać :-). Smacznego!