Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka w przygotowaniu i tania surówka idealnie pasująca do potraw mięsnych.
Przepyszna przekąska imprezowa.
Odsłon: 155
Z zewnątrz lekko chrupiące w środku mięciutkie. Kotlety o dość wyrazistym smaku.
Odsłon: 244
Przepyszna przekąska imprezowa.
Odsłon: 155
Z zewnątrz lekko chrupiące w środku mięciutkie. Kotlety o dość wyrazistym smaku.
Odsłon: 244
Składniki
Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Rzodkiewki dokładnie myjemy, osuszamy i kroimy w pół talarki. Paprykę kroimy w małą kostkę. Kukurydzę odsączamy. Wszystkie pokrojone składniki przekładamy do salaterki, dodajemy posiekany koperek i natkę pietruszki, olej i doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Mieszamy. Odstawiamy na kwadrans.