Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka w przygotowaniu i tania surówka idealnie pasująca do potraw mięsnych.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Składniki
Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Rzodkiewki dokładnie myjemy, osuszamy i kroimy w pół talarki. Paprykę kroimy w małą kostkę. Kukurydzę odsączamy. Wszystkie pokrojone składniki przekładamy do salaterki, dodajemy posiekany koperek i natkę pietruszki, olej i doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Mieszamy. Odstawiamy na kwadrans.