Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta pekińska często wykorzystywana do przygotowywania różnych sałatek i surówek. Tym razem w troszkę innym wydaniu. Ciekawe połączenie owoców i warzyw.
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1252
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1662
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 550
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 327
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1252
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1662
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 550
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 327
Składniki
Kapustę oczyszczamy. Z każdego liścia wykrawamy głąb resztę drobno kroimy. Brzoskwinie odsączamy z syropu i kropimy na ósemki lub drobniej. Dodajemy sól, pieprz, majonez i jogurt. Dokładnie mieszamy i gotowe. Pyszna jako dodatek do dania głównego jak i samodzielna przekąska.