Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta pekińska często wykorzystywana do przygotowywania różnych sałatek i surówek. Tym razem w troszkę innym wydaniu. Ciekawe połączenie owoców i warzyw.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 234
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 234
Składniki
Kapustę oczyszczamy. Z każdego liścia wykrawamy głąb resztę drobno kroimy. Brzoskwinie odsączamy z syropu i kropimy na ósemki lub drobniej. Dodajemy sól, pieprz, majonez i jogurt. Dokładnie mieszamy i gotowe. Pyszna jako dodatek do dania głównego jak i samodzielna przekąska.