Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio dawno nie wykorzystywałam kapusty pekińskiej w kuchni, więc najwyższy czas to zmienić. Dzisiaj podrzucam Wam przepis na pyszną i zdrową surówkę z kapustą pekińską w roli głównej. Spróbujcie, na pewno Wam posmakuje.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 253
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1330
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4185
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1196
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 253
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1330
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4185
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1196
Składniki
Kapustę pekińską drobno kroimy, solimy i odstawiamy na godzinę. Po tym czasie z kapusty odciskamy wodę, dodajemy marchew i ogórki starte na tarce o grubych oczkach. Do surówki dorzucamy kukurydzę, paprykę pokrojoną w drobną kosteczkę, pomidora pokrojonego na kawałki.* * W takich surówkach pomidora najczęściej kroję na ósemki a potem te ósemki w poprzek na połowę. Do surówki dodajemy przyprawy, olej lniany. Całość dokładnie a jednocześnie delikatnie mieszamy. Smacznego.