Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio dawno nie wykorzystywałam kapusty pekińskiej w kuchni, więc najwyższy czas to zmienić. Dzisiaj podrzucam Wam przepis na pyszną i zdrową surówkę z kapustą pekińską w roli głównej. Spróbujcie, na pewno Wam posmakuje.
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3100
Przepis dnia
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 10282
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 707
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 85
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3100
Przepis dnia
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 10282
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 707
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 85
Składniki
Kapustę pekińską drobno kroimy, solimy i odstawiamy na godzinę. Po tym czasie z kapusty odciskamy wodę, dodajemy marchew i ogórki starte na tarce o grubych oczkach. Do surówki dorzucamy kukurydzę, paprykę pokrojoną w drobną kosteczkę, pomidora pokrojonego na kawałki.* * W takich surówkach pomidora najczęściej kroję na ósemki a potem te ósemki w poprzek na połowę. Do surówki dodajemy przyprawy, olej lniany. Całość dokładnie a jednocześnie delikatnie mieszamy. Smacznego.