Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8346
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 480
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8346
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 480
Składniki
Kapuste poszatkować na drobno , marchew zetrzec na drobno, jabłko zetrzec na grubo , czosnek przecisnąć przez praskę, wszystko wymieszać. Zrobić marynate z podanych składników wylać do warzyw doprawić solą i pieprzem i koperkiem. Wymieszać odstawić do lodówki na 1 godz.