Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię ją od tak dawna, że nawet nie pamiętam od kogo dostałam przepis. Surówkę przygotowuje się bardzo szybko. Jest bardzo lubiana u mnie w domu :) Świetnie pasuje do smażonej rybki :)
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24796
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 80
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24796
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 80
Składniki
Kapustę kiszoną kroimy na kawałki. Marchew obieramy i ścieramy na grubych oczkach. Cebulę siekamy w kostkę i podsmażamy na oleju. Wszystkie składniki łączymy, pamiętając by cebulę wlać do kapusty razem z olejem. Doprawiamy cukrem, solą i pieprzem (ja daję dość sporo pieprzu).