Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię ją od tak dawna, że nawet nie pamiętam od kogo dostałam przepis. Surówkę przygotowuje się bardzo szybko. Jest bardzo lubiana u mnie w domu :) Świetnie pasuje do smażonej rybki :)
Polecam.
Odsłon: 139
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 88
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 655
Polecam.
Odsłon: 139
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 88
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 655
Składniki
Kapustę kiszoną kroimy na kawałki. Marchew obieramy i ścieramy na grubych oczkach. Cebulę siekamy w kostkę i podsmażamy na oleju. Wszystkie składniki łączymy, pamiętając by cebulę wlać do kapusty razem z olejem. Doprawiamy cukrem, solą i pieprzem (ja daję dość sporo pieprzu).