Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię ją od tak dawna, że nawet nie pamiętam od kogo dostałam przepis. Surówkę przygotowuje się bardzo szybko. Jest bardzo lubiana u mnie w domu :) Świetnie pasuje do smażonej rybki :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3092
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3092
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Składniki
Kapustę kiszoną kroimy na kawałki. Marchew obieramy i ścieramy na grubych oczkach. Cebulę siekamy w kostkę i podsmażamy na oleju. Wszystkie składniki łączymy, pamiętając by cebulę wlać do kapusty razem z olejem. Doprawiamy cukrem, solą i pieprzem (ja daję dość sporo pieprzu).