Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna i najlepsza surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka. Trudno sobie bez niej wyobrazić drugie danie. Pasuje praktycznie do każdego mięsa. Można ją podawać do ziemniaków, ryżu, kaszy. Jest bardzo uniwersalna.
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 549
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 856
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 549
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 856
Składniki
Kapustę niezbyt mocno odciskamy i siekamy. Dodajemy marchewkę, umytą, oskrobaną i startą na tartce o małych oczkach, a następnie jabłko również umyte, obrane i starte na grubych oczkach. Mieszamy z kapustą i doprawiamy do smaku solą, pieprzem oraz cukrem.