Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna i najlepsza surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka. Trudno sobie bez niej wyobrazić drugie danie. Pasuje praktycznie do każdego mięsa. Można ją podawać do ziemniaków, ryżu, kaszy. Jest bardzo uniwersalna.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2640
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20147
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 568
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 743
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7171
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2640
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20147
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 568
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 743
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7171
Składniki
Kapustę niezbyt mocno odciskamy i siekamy. Dodajemy marchewkę, umytą, oskrobaną i startą na tartce o małych oczkach, a następnie jabłko również umyte, obrane i starte na grubych oczkach. Mieszamy z kapustą i doprawiamy do smaku solą, pieprzem oraz cukrem.