Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kolejna surówka, coś ostatnio szaleje z nimi :) Dzisiaj głównym składnikiem jest kapusta kiszona, warto ją jeść, zwłaszcza na surowo. Zawiera mnóstwo witaminy C, która w jesiennie dni jest nam bardzo potrzebna. :)
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 11
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10236
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 191
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 36
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 30
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 11
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10236
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 191
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 36
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 30
Składniki
Rzodkiewki, marchewkę, ogórek zielony i koperek umyć. Kapustę kiszoną (nie opłukiwać) posiekać. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych w oczkach, rzodkiewki pokroić w paseczki, ogórek obrać i również pokroić w paseczki. Koperek drobno posiekać. Tak przygotowane warzywa wymieszać ze sobą. Doprawić solą i pieprzem, dodać oliwę z oliwek i dokładnie wymieszać.
Smacznego :)
:)
:)