Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kolejna surówka, coś ostatnio szaleje z nimi :) Dzisiaj głównym składnikiem jest kapusta kiszona, warto ją jeść, zwłaszcza na surowo. Zawiera mnóstwo witaminy C, która w jesiennie dni jest nam bardzo potrzebna. :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16906
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 111
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 328
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 856
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24359
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16906
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 111
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 328
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 856
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24359
Składniki
Rzodkiewki, marchewkę, ogórek zielony i koperek umyć. Kapustę kiszoną (nie opłukiwać) posiekać. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych w oczkach, rzodkiewki pokroić w paseczki, ogórek obrać i również pokroić w paseczki. Koperek drobno posiekać. Tak przygotowane warzywa wymieszać ze sobą. Doprawić solą i pieprzem, dodać oliwę z oliwek i dokładnie wymieszać.
Smacznego :)
:)
:)