Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kolejna surówka, coś ostatnio szaleje z nimi :) Dzisiaj głównym składnikiem jest kapusta kiszona, warto ją jeść, zwłaszcza na surowo. Zawiera mnóstwo witaminy C, która w jesiennie dni jest nam bardzo potrzebna. :)
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 875
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 81
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 875
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 81
Składniki
Rzodkiewki, marchewkę, ogórek zielony i koperek umyć. Kapustę kiszoną (nie opłukiwać) posiekać. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych w oczkach, rzodkiewki pokroić w paseczki, ogórek obrać i również pokroić w paseczki. Koperek drobno posiekać. Tak przygotowane warzywa wymieszać ze sobą. Doprawić solą i pieprzem, dodać oliwę z oliwek i dokładnie wymieszać.
Smacznego :)
:)
:)