Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty z dodatkiem jabłka, marchewki i natki pietruszki. Chrupiąca, zdrowa i pełna naturalnych probiotyków, świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7567
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2600
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7567
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2600
Składniki
Kapustę kiszoną odciskamy z nadmiaru soku i drobno siekamy. Jabłko obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Marchewkę również ścieramy na tarce.
Wszystkie składniki łączymy w misce, dodajemy olej, posiekaną natkę pietruszki i doprawiamy pieprzem. Odstawiamy na kilka minut, aby smaki się przegryzły. Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i marchewką jest już gotowa. Smacznego