Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty z dodatkiem jabłka, marchewki i natki pietruszki. Chrupiąca, zdrowa i pełna naturalnych probiotyków, świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44604
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181974
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 188
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44604
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181974
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 188
Składniki
Kapustę kiszoną odciskamy z nadmiaru soku i drobno siekamy. Jabłko obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Marchewkę również ścieramy na tarce.
Wszystkie składniki łączymy w misce, dodajemy olej, posiekaną natkę pietruszki i doprawiamy pieprzem. Odstawiamy na kilka minut, aby smaki się przegryzły. Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i marchewką jest już gotowa. Smacznego