Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty z dodatkiem jabłka, marchewki i natki pietruszki. Chrupiąca, zdrowa i pełna naturalnych probiotyków, świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 455
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1141
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5852
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1148
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1225
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 455
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1141
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5852
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1148
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1225
Składniki
Kapustę kiszoną odciskamy z nadmiaru soku i drobno siekamy. Jabłko obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Marchewkę również ścieramy na tarce.
Wszystkie składniki łączymy w misce, dodajemy olej, posiekaną natkę pietruszki i doprawiamy pieprzem. Odstawiamy na kilka minut, aby smaki się przegryzły. Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i marchewką jest już gotowa. Smacznego