Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z kiszonej kapusty i grzybów

Surówka z kiszonej kapusty i grzybów

Autor:

Przepisów i artykułów: 2159 Ocena: 48036

Dodano:

Odsłon: 438

Taki zestaw powstał na potrzebę chwili. Jak ryba, to kapusta kiszona. Postanowiliśmy troszkę ją „reanimować”.

Składniki

  • 250 g kiszonej kapusty
  • 100 g marynowanych grzybów (u nas prawdziwki)
  • 1 czerwona cebula
  • 1 łyżka miodu
  • 50 ml oliwy z oliwek
  • sól, pieprz
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Kapustę odciskamy, kroimy.
    Cebulę siekamy.
    Grzyby kroimy.
    Wszystkie składniki mieszamy z miodem oraz oliwą.
    Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń