Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Szybka i smaczna surówka z marchewką, porem, jabłkiem z dodatkiem rodzynek i orzechów włoskich. Idealna do grilla, dań mięsnych i rybnych.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7001
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30536
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29264
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7001
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30536
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29264
Składniki
Orzechy pokrój drobniej upraż na suchej patelni. Rodzynki zalej wrzątkiem na 15 minut, następnie odsącz i odciśnij z nadmiaru wody. Pora pokrój w pół plasterki.Marchewki i jabłka zetrzyj na tarce o grubych oczkach . Warzywa wymieszaj.
Do warzyw dodaj śmietanę, majonez, rodzynki i orzechy. Wszystko dokładnie wymieszaj i dopraw świeżo zmielonym pieprzem. Przed podaniem schłodzić w lodówce