Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko odświeżony przepis na tradycyjną marchewkę.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Marchewki pokroiłam w słupki, najlepiej użyć mandoliny. Marchew skropiłam octem ryżowym, olejem sezamowym, dodałam trochę cukru, soli do smaku. Dodałam podprażony sezam i posiekana natkę. Przepyszna! Można też użyć soku z cytryny i ulubionego oleju. Smacznego :)