Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko odświeżony przepis na tradycyjną marchewkę.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16473
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5296
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16473
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5296
Składniki
Marchewki pokroiłam w słupki, najlepiej użyć mandoliny. Marchew skropiłam octem ryżowym, olejem sezamowym, dodałam trochę cukru, soli do smaku. Dodałam podprażony sezam i posiekana natkę. Przepyszna! Można też użyć soku z cytryny i ulubionego oleju. Smacznego :)