Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta surówka do której wykorzystuje resztki brokuła - nóżkę i łodyżki. Dodaję marchewkę, natkę i żurawinę dla słodkości a do tego sos majonezowo-jogurtowy. Szybko i zdrowo i nic się nie marnuje
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2431
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4596
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1712
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 529
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2431
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4596
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1712
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 529
Składniki
Brokuła i marchewkę zetrzeć na tarce (albo starkować w mikserze kuchennym), przełożyć do miski dodać posiekaną natkę i żurawinę. w misce wymieszać jogurt z majonezem, sokiem cytryny, solą i pieprzem. Zalać sosem surówkę, wymieszać.