Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta surówka do której wykorzystuje resztki brokuła - nóżkę i łodyżki. Dodaję marchewkę, natkę i żurawinę dla słodkości a do tego sos majonezowo-jogurtowy. Szybko i zdrowo i nic się nie marnuje
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11461
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 291
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 537
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10457
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 749
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11461
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 291
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 537
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10457
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 749
Składniki
Brokuła i marchewkę zetrzeć na tarce (albo starkować w mikserze kuchennym), przełożyć do miski dodać posiekaną natkę i żurawinę. w misce wymieszać jogurt z majonezem, sokiem cytryny, solą i pieprzem. Zalać sosem surówkę, wymieszać.