Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta surówka do której wykorzystuje resztki brokuła - nóżkę i łodyżki. Dodaję marchewkę, natkę i żurawinę dla słodkości a do tego sos majonezowo-jogurtowy. Szybko i zdrowo i nic się nie marnuje
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Składniki
Brokuła i marchewkę zetrzeć na tarce (albo starkować w mikserze kuchennym), przełożyć do miski dodać posiekaną natkę i żurawinę. w misce wymieszać jogurt z majonezem, sokiem cytryny, solą i pieprzem. Zalać sosem surówkę, wymieszać.