Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wszelakich improwizacji kulinarnych. Tym razem zrobiłam ją z dodatkiem prażonych orzechów włoskich, całość w smaku słodko - kwaśnym, polecam :)
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 370
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 475
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 370
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 475
Składniki
Kapustkę pokroić w cienkie paseczki, marchewkę zetrzeć, posolić, wygnieść aby warzywka zmiękły.
Dodać pozostałe składniki, posypać prażonymi orzechami i zieleniną.
Surówka prosta, pełna witamin i innych wartości więc polecam :)