Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wszelakich improwizacji kulinarnych. Tym razem zrobiłam ją z dodatkiem prażonych orzechów włoskich, całość w smaku słodko - kwaśnym, polecam :)
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 117
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 491
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 213
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 117
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 491
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 213
Składniki
Kapustkę pokroić w cienkie paseczki, marchewkę zetrzeć, posolić, wygnieść aby warzywka zmiękły.
Dodać pozostałe składniki, posypać prażonymi orzechami i zieleniną.
Surówka prosta, pełna witamin i innych wartości więc polecam :)