Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawiam przepis na klasyczną surówkę z młodej kapusty, idealną do dań obiadowych, ale też do grilla. Minimum składników, maksimum smaku. Smakuje doskonale.
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 83
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2651
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 1834
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 83
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2651
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 1834
Składniki
Z kapusty zdejmujemy wierzchnie liście, zostawiamy zwartą główkę, którą kroimy na ćwiartki i dość drobno szatkujemy
Na tarełku na dużych oczkach ścieramy marchewkę
Koperek siekamy i dodajemy do warzyw
Całość skrapiamy sokiem z cytryny i polewamy oliwą z oliwek
Solimy i doprawiamy pieprzem
Całość dokładnie mieszamy i odstawiamy na min pół godziny do lodówki, aby składniki się "przegryzły"