Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna, lekka, zdrowa surówka z młodej kapustki oraz warzyw, która nikogo nie pozostawi obojętnym. Rewelacyjnie komponuje się z daniami mięsnymi, ziemniaczanymi oraz jako samodzielna przekąska.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15773
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4758
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 451
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15773
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4758
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 451
Składniki
1. Kapustę kroję na małe kawałki, marchew obieram, kroję na małe kawałki, cebulę obieram, kroję drobno, rzodkiewki kroję na pół. Wszystkie warzywa umieszczam w misie od blendera, dodaję liście koperku i blenduję na drobno. 2. Następnie dodaję oliwę, cukier, sok z cytryny, sól, pieprz, oregano i dokładnie mieszam. 3. Sałatka gotowa. 4. Smacznego.