Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna, lekka, zdrowa surówka z młodej kapustki oraz warzyw, która nikogo nie pozostawi obojętnym. Rewelacyjnie komponuje się z daniami mięsnymi, ziemniaczanymi oraz jako samodzielna przekąska.
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 683
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4176
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17398
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3257
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 217
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 683
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4176
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17398
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3257
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 217
Składniki
1. Kapustę kroję na małe kawałki, marchew obieram, kroję na małe kawałki, cebulę obieram, kroję drobno, rzodkiewki kroję na pół. Wszystkie warzywa umieszczam w misie od blendera, dodaję liście koperku i blenduję na drobno. 2. Następnie dodaję oliwę, cukier, sok z cytryny, sól, pieprz, oregano i dokładnie mieszam. 3. Sałatka gotowa. 4. Smacznego.