Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna, lekka, zdrowa surówka z młodej kapustki oraz warzyw, która nikogo nie pozostawi obojętnym. Rewelacyjnie komponuje się z daniami mięsnymi, ziemniaczanymi oraz jako samodzielna przekąska.
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1568
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 488
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 342
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 49
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 51
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1195
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1568
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 488
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 342
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 49
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 51
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1195
Składniki
1. Kapustę kroję na małe kawałki, marchew obieram, kroję na małe kawałki, cebulę obieram, kroję drobno, rzodkiewki kroję na pół. Wszystkie warzywa umieszczam w misie od blendera, dodaję liście koperku i blenduję na drobno. 2. Następnie dodaję oliwę, cukier, sok z cytryny, sól, pieprz, oregano i dokładnie mieszam. 3. Sałatka gotowa. 4. Smacznego.