Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna, lekka, zdrowa surówka z młodej kapustki oraz warzyw, która nikogo nie pozostawi obojętnym. Rewelacyjnie komponuje się z daniami mięsnymi, ziemniaczanymi oraz jako samodzielna przekąska.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5017
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5877
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7638
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5017
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5877
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7638
Składniki
1. Kapustę kroję na małe kawałki, marchew obieram, kroję na małe kawałki, cebulę obieram, kroję drobno, rzodkiewki kroję na pół. Wszystkie warzywa umieszczam w misie od blendera, dodaję liście koperku i blenduję na drobno. 2. Następnie dodaję oliwę, cukier, sok z cytryny, sól, pieprz, oregano i dokładnie mieszam. 3. Sałatka gotowa. 4. Smacznego.