Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna w smaku surówka z młodej kapusty, która przygotujecie w zaledwie kilka chwil. Lekka i pożywna. Po ten przepis bez obaw mogą sięgnąć osoby na diecie.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4275
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34273
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1934
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113684
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4275
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34273
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1934
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113684
Składniki
Kapustę myjemy pod bieżącą wodą, osuszamy ręcznikiem papierowym i drobno szatkujemy. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce na grubych oczkach. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki przerzucamy do dużej miski. Dodajemy poszatkowany koperek.
Do małej miseczki wlewamy oliwę, sok z cytryny, dodajemy sól i pieprz. Wszystkie składniki mieszamy i przelewamy do warzyw. Surówkę mieszamy przed podaniem.