Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i prosta w przygotowaniu surówka z młodej kapusty. Moje ulubione wiosenne warzywo. Najlepszy dodatek do obiadu. Surówka jest dobra w smaku również na drugi dzień.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30889
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3623
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4071
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1124
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30889
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3623
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4071
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1124
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, marchewki i jabłko obrać i zetrzeć na tarce. Szczypiorek i koperek drobno posiekać. Wszystko dokładnie wymieszać w misce i dodać pozostałe składniki, czyli sok z cytryny, oliwę, ocet, cukier, sól i pieprz. Jeszcze raz dokładnie wymieszać. Surówkę wstawić na godzinę do lodówki, żeby smaki się połączyły, następnie wyjąć, wymieszać i ewentualnie doprawić. SMACZNEGO!!!