Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Młoda kapusta to bardzo dobra baza do różnych surówek, sałatek. Ta surówka jest bardzo smaczna. Kapusta, marchewka, seler naciowy, papryczka peperoni dodająca nieco ostrości, a także nutka chrzanu.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 914
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1166
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 914
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1166
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Cebulę pokroić w kostkę. Łodygi selera również pokroić w kostkę. Marchewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Z papryczki usunąć nasiona i pokroić w kostkę. Koperek drobno posiekać. Sos - majonez połączyć z mlekiem, chrzanem, miodem, sokiem z cytryny. Wszystkie warzywa wymieszać z sosem, pieprzem młotkowanym z kolendrą i solą do smaku. Schłodzić. Smacznego.