Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam młode warzywa, które najlepiej smakują na surowo. Surówka z młodej kapusty, marchewki, kalarepy, jabłka i zieleniny to prawdziwie wiosenny przysmak:)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 303
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8915
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21881
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 537
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 303
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8915
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21881
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 537
Składniki
Kapustę szatkujemy, oprószamy solą, ugniatamy palcami i odstawiamy. Natkę i koperek drobno siekamy. Kalarepę, marchew i jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej. Kapustę odciskamy z soku który puściła i przekładamy do salaterki. Dodajemy kalarepę, marchew, jabłko, koper i natkę, sok z cytryny i olej i doprawiamy do smaku solą i cukrem. Mieszamy i ostawiamy na kwadrans.