Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam młode warzywa, które najlepiej smakują na surowo. Surówka z młodej kapusty, marchewki, kalarepy, jabłka i zieleniny to prawdziwie wiosenny przysmak:)
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 123
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 92
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 123
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 92
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Kapustę szatkujemy, oprószamy solą, ugniatamy palcami i odstawiamy. Natkę i koperek drobno siekamy. Kalarepę, marchew i jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej. Kapustę odciskamy z soku który puściła i przekładamy do salaterki. Dodajemy kalarepę, marchew, jabłko, koper i natkę, sok z cytryny i olej i doprawiamy do smaku solą i cukrem. Mieszamy i ostawiamy na kwadrans.