Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta pekińska to bardzo wdzięczne warzywo. Pyszne, zdrowe, na tyle neutralne, że pasuje z różnymi dodatkami. Polecam
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3118
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422221
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2280
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3118
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422221
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2280
Składniki
Liście kapusty opłukać, poszatkować, oprószyć solą, po 10 minutach odcisnąć nadmiar wody. Marchewkę, jabłka i czerwoną cebulę drobno posiekać/poszatkować. Doprawić do smaku solą, cukrem, pieprzem cytrynowym i sokiem z cytryny - wg uznania. Dodać majonez i jogurt, wymieszać. Pyszny i zdrowy dodatek do obiadu.