Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta pekińska to bardzo wdzięczne warzywo. Pyszne, zdrowe, na tyle neutralne, że pasuje z różnymi dodatkami. Polecam
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1049
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 992
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12892
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1049
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 992
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12892
Składniki
Liście kapusty opłukać, poszatkować, oprószyć solą, po 10 minutach odcisnąć nadmiar wody. Marchewkę, jabłka i czerwoną cebulę drobno posiekać/poszatkować. Doprawić do smaku solą, cukrem, pieprzem cytrynowym i sokiem z cytryny - wg uznania. Dodać majonez i jogurt, wymieszać. Pyszny i zdrowy dodatek do obiadu.