Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta pekińska to bardzo wdzięczne warzywo. Pyszne, zdrowe, na tyle neutralne, że pasuje z różnymi dodatkami. Polecam
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116477
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7960
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3001
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1514
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1285
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116477
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7960
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3001
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1514
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1285
Składniki
Liście kapusty opłukać, poszatkować, oprószyć solą, po 10 minutach odcisnąć nadmiar wody. Marchewkę, jabłka i czerwoną cebulę drobno posiekać/poszatkować. Doprawić do smaku solą, cukrem, pieprzem cytrynowym i sokiem z cytryny - wg uznania. Dodać majonez i jogurt, wymieszać. Pyszny i zdrowy dodatek do obiadu.