Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta pekińska to bardzo wdzięczne warzywo. Pyszne, zdrowe, na tyle neutralne, że pasuje z różnymi dodatkami. Polecam
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8110
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2761
Polecam.
Odsłon: 1340
Polecam.
Odsłon: 399
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8110
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2761
Polecam.
Odsłon: 1340
Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
Liście kapusty opłukać, poszatkować, oprószyć solą, po 10 minutach odcisnąć nadmiar wody. Marchewkę, jabłka i czerwoną cebulę drobno posiekać/poszatkować. Doprawić do smaku solą, cukrem, pieprzem cytrynowym i sokiem z cytryny - wg uznania. Dodać majonez i jogurt, wymieszać. Pyszny i zdrowy dodatek do obiadu.