Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z kapusty pekińskiej do obiadu i na inne okazje.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3692
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 192
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 76
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 98
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3692
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 192
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 76
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 98
Składniki
Kapustę oczyścić, drobno poszatkować. Szczypiorek umyć, obsuszyć i pokroić na drobno. Marchewkę obrać, potrzeć na tarce o warzywnych oczkach. Cebulę czerwoną w drobną kostkę. W szklance wymieszać dokładnie ze sobą oliwę, sok z cytryny, ocet balsamiczny i miód. Wszystkie składniki wrzucić do jednej miski, polać sosem, doprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Podawać schłodzoną z ulubionymi dodatkami.