Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z kapusty pekińskiej do obiadu i na inne okazje.
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27377
Polecam, pychota.
Odsłon: 268
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 132
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27377
Polecam, pychota.
Odsłon: 268
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 132
Składniki
Kapustę oczyścić, drobno poszatkować. Szczypiorek umyć, obsuszyć i pokroić na drobno. Marchewkę obrać, potrzeć na tarce o warzywnych oczkach. Cebulę czerwoną w drobną kostkę. W szklance wymieszać dokładnie ze sobą oliwę, sok z cytryny, ocet balsamiczny i miód. Wszystkie składniki wrzucić do jednej miski, polać sosem, doprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Podawać schłodzoną z ulubionymi dodatkami.