Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z kapusty pekińskiej do obiadu i na inne okazje.
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231641
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4904
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36097
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1340
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231641
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4904
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36097
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1340
        
        
                Składniki
Kapustę oczyścić, drobno poszatkować. Szczypiorek umyć, obsuszyć i pokroić na drobno. Marchewkę obrać, potrzeć na tarce o warzywnych oczkach. Cebulę czerwoną w drobną kostkę. W szklance wymieszać dokładnie ze sobą oliwę, sok z cytryny, ocet balsamiczny i miód. Wszystkie składniki wrzucić do jednej miski, polać sosem, doprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Podawać schłodzoną z ulubionymi dodatkami.