Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z kapusty pekińskiej do obiadu i na inne okazje.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6534
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1240169
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2321
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 376
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 56
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6534
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1240169
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2321
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 376
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 56
Składniki
Kapustę oczyścić, drobno poszatkować. Szczypiorek umyć, obsuszyć i pokroić na drobno. Marchewkę obrać, potrzeć na tarce o warzywnych oczkach. Cebulę czerwoną w drobną kostkę. W szklance wymieszać dokładnie ze sobą oliwę, sok z cytryny, ocet balsamiczny i miód. Wszystkie składniki wrzucić do jednej miski, polać sosem, doprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Podawać schłodzoną z ulubionymi dodatkami.