Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z kapusty pekińskiej do obiadu i na inne okazje.
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 74
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 116
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 365
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 74
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 116
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 365
Składniki
Kapustę oczyścić, drobno poszatkować. Szczypiorek umyć, obsuszyć i pokroić na drobno. Marchewkę obrać, potrzeć na tarce o warzywnych oczkach. Cebulę czerwoną w drobną kostkę. W szklance wymieszać dokładnie ze sobą oliwę, sok z cytryny, ocet balsamiczny i miód. Wszystkie składniki wrzucić do jednej miski, polać sosem, doprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Podawać schłodzoną z ulubionymi dodatkami.