Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czterech warzyw przygotowana w 10 minut, polana prostym i smacznym sosem.
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1807
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 504
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 24
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1807
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 504
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 24
Składniki
Kapustę kroimy w centymetrowe paski. Ogórka razem ze skórką w plasterki. Cebulę w piórka. Pomidorki na ćwiartki. Wrzucamy warzywa do miski. Składniki sosu dobrze łączymy w osobnym naczyniu. Dodajemy do surówki. Całość dokładnie mieszamy. Ekspresowa surówka z kapusty pekińskiej gotowa!