Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czterech warzyw przygotowana w 10 minut, polana prostym i smacznym sosem.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Kapustę kroimy w centymetrowe paski. Ogórka razem ze skórką w plasterki. Cebulę w piórka. Pomidorki na ćwiartki. Wrzucamy warzywa do miski. Składniki sosu dobrze łączymy w osobnym naczyniu. Dodajemy do surówki. Całość dokładnie mieszamy. Ekspresowa surówka z kapusty pekińskiej gotowa!