Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i błyskawiczna surówka z kapusty pekińskiej, marchewki, jabłka i papryki w wyrazistym sosie. Doskonały dodatek do obiadu.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36608
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3351
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 493
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2802
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36608
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3351
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 493
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2802
Składniki
Śmietanę i musztardę przekładamy do miseczki. Dodajemy do nich pół łyżeczki soli i pieprzu oraz zmiażdżony czosnek. Dokładnie mieszamy.
Kapustę pekińską kroimy w paski niezbyt grube. Obrane jabłko i marchew trzemy na tarce o grubych oczkach. Pozbawioną nasion i białych błonek paprykę kroimy w kostkę. Kukurydzę osączamy z zalewy. Wszystkie warzywa przekładamy do dużej miski, posypujemy posiekaną natką, zalewamy sosem i mieszamy. Na koniec możemy ewentualnie jeszcze surówkę dosolić do smaku.
Surówka z pekińskiej w sosie śmietanowo -musztardowym gotowa!