Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i błyskawiczna surówka z kapusty pekińskiej, marchewki, jabłka i papryki w wyrazistym sosie. Doskonały dodatek do obiadu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1723
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1520
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1723
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1520
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Składniki
Śmietanę i musztardę przekładamy do miseczki. Dodajemy do nich pół łyżeczki soli i pieprzu oraz zmiażdżony czosnek. Dokładnie mieszamy.
Kapustę pekińską kroimy w paski niezbyt grube. Obrane jabłko i marchew trzemy na tarce o grubych oczkach. Pozbawioną nasion i białych błonek paprykę kroimy w kostkę. Kukurydzę osączamy z zalewy. Wszystkie warzywa przekładamy do dużej miski, posypujemy posiekaną natką, zalewamy sosem i mieszamy. Na koniec możemy ewentualnie jeszcze surówkę dosolić do smaku.
Surówka z pekińskiej w sosie śmietanowo -musztardowym gotowa!