Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka,chrupiąca i zdrowa surówka :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8640
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8640
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Składniki
Listki pokrzywy zblanszować i drobniutko posiekać.(ok 4 czubate łyżki) Oliwę,miód,jogurt,sok z cytryny i szczyptę soli wymieszać w miseczce. Do sosu dodać umyte i pokrojone w cienkie plasterki rzodkiewki i ogórka zielonego oraz pokrojone w kostkę jabłko i posiekaną pokrzywę a następnie wymieszać.Smacznego :)