Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidory niby są przez cały rok, ale zdecydowanie najsmaczniejsze są latem! Dlatego latem na moim stole królują one jako dodatki do dań. Każdy kształt i kolor ma inny smak, w związku z tym nie potrzebują one dużo dodatków.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2209
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17997
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2000
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2209
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17997
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2000
Składniki
Na początku dokładnie myjemy pomidorki i papryki. Następnie kroimy je na połówki i wrzucamy do miski. Papryki kroimy w małą kostkę i dorzucamy do pomidorków. Bazylię drobno siekamy i posypujemy nią warzywa.
Na koniec całość skrapiamy oliwą z oliwek, pieprzymy i lekko solimy. Idealnie komponuje się z grillowanym mięsem, czy rybą. Smacznego ;)