Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona bo o zdecydowanym smaku no i zdrowa:-))
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9137
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9137
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Białą część pora myjemy i na długość przekrawamy na pół. Następnie kroimy go w cienkie plasterki a właściwie pół plasterki. Marchewkę i jabłko obieramy ze skórki i razem z ogórkiem ścieramy na tarce o dużych oczkach. Doprawiamy wszystko pieprzem, odrobiną cukru solą, lub sosem np.winegret z torebki. Ja użyłam sosu pt:zioła ogrodowe. Dodajemy majonez mieszamy i gotowe. Majonez można wymieszać pół na pół z jogurtem greckim smakuje tak samo pysznie.