Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona bo o zdecydowanym smaku no i zdrowa:-))
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1463
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1124
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2177
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1463
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1124
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2177
Składniki
Białą część pora myjemy i na długość przekrawamy na pół. Następnie kroimy go w cienkie plasterki a właściwie pół plasterki. Marchewkę i jabłko obieramy ze skórki i razem z ogórkiem ścieramy na tarce o dużych oczkach. Doprawiamy wszystko pieprzem, odrobiną cukru solą, lub sosem np.winegret z torebki. Ja użyłam sosu pt:zioła ogrodowe. Dodajemy majonez mieszamy i gotowe. Majonez można wymieszać pół na pół z jogurtem greckim smakuje tak samo pysznie.