Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona bo o zdecydowanym smaku no i zdrowa:-))
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 256
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 256
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Składniki
Białą część pora myjemy i na długość przekrawamy na pół. Następnie kroimy go w cienkie plasterki a właściwie pół plasterki. Marchewkę i jabłko obieramy ze skórki i razem z ogórkiem ścieramy na tarce o dużych oczkach. Doprawiamy wszystko pieprzem, odrobiną cukru solą, lub sosem np.winegret z torebki. Ja użyłam sosu pt:zioła ogrodowe. Dodajemy majonez mieszamy i gotowe. Majonez można wymieszać pół na pół z jogurtem greckim smakuje tak samo pysznie.