Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Por jest bardzo zdrowym warzywem. Ma bardzo wyrazisty i ostry smak. Łączę ją z jabłkiem. Zaciągam majonezem. Najprostsza i szybka wersja surówki. Może stanowić bazę pod surówkę z innymi dodatkami.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11872
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8558
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155334
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11872
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8558
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155334
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Składniki
Por obieram z zewnętrznego liścia. Całą białą część kroję w plasterki.
Jabłka ścieram na tarce na grube wiórki.
Wszystko mieszam i dodaję majonez.