Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna, chrupiąca surówka z dodatkiem gotowanego jajka do sosu. ;-D
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 256
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2381
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4564
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 96
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1532
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 256
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2381
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4564
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 96
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1532
Składniki
Opłukane, obsuszone rzodkiewki kroimy w plasterki, dodajemy obrany ze skórki, pokrojony w plasterki ogórek oraz obraną i pokrojoną w kostkę cebulę.
Śmietanę, zioła prowansalskie, drobno posiekane jajko, koperek, sól, pieprz wrzucam do miseczki.
Wszystko razem dokładnie mieszamy i dodajemy śmietanowy sos do pokrojonych warzyw.
Wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy zaraz po przygotowaniu. Smacznego !