Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna, chrupiąca surówka z dodatkiem gotowanego jajka do sosu. ;-D
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2720
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 712
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2720
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 712
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Składniki
Opłukane, obsuszone rzodkiewki kroimy w plasterki, dodajemy obrany ze skórki, pokrojony w plasterki ogórek oraz obraną i pokrojoną w kostkę cebulę.
Śmietanę, zioła prowansalskie, drobno posiekane jajko, koperek, sól, pieprz wrzucam do miseczki.
Wszystko razem dokładnie mieszamy i dodajemy śmietanowy sos do pokrojonych warzyw.
Wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy zaraz po przygotowaniu. Smacznego !