Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwa suróweczka z rzodkiewki do obiadu, lub zamiast kolacji.
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 604
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 773
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 604
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 773
Składniki
Rzodkiewki myjemy, ścieramy na tarce, posypujemy solą, czarnuszką. Odstawiamy na chwilę, by puściły sok. Mieszamy. Polewamy sokiem z cytryny i oliwą. W wersji mniej dietetycznej można dodać do sałatki odrobinę jogurtu lub śmietanki :-)