Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z rzodkiewki, kalarepki i kolorowych pomidorków jest bardzo smacznym i zdrowym dodatkiem do obiadu.
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 17
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 521
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 89
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 530
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 17
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 521
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 89
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 530
Składniki
Kalarepkę i marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Umyte rzodkiewki i obrane jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach, skropić sokiem z cytryny.
Ogórki meksykańskie i pomidorki koktajlowe umyć i pokroić. Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski, skropić sosem winegret, doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.