Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rzodkiew jest bardzo pożywnym warzywem. W smaku przypomina rzodkiewkę. Ma bardzo wyrazisty smak. Łączę ją z jabłkiem i innymi owocami. W smaku jest słodko-ostra.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 140
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2227
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4152
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 71
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1451
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 140
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2227
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4152
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 71
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1451
Składniki
1. Rzodkiew obieram i ścieram na tarce na grube wiórki. Paprykę sparzam i ścieram z rzodkwią. Jabłko także ścieram na grube wiórki. 2. Pomarańcza kroję na kawałki. Dodaję do warzyw. 3. Dodaję majonez i ewentualnie doprawiam zieleniną, pieprzem lub czubrycą.