Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rzodkiew jest bardzo pożywnym warzywem. W smaku przypomina rzodkiewkę. Ma bardzo wyrazisty smak. Łączę ją z jabłkiem i innymi owocami. W smaku jest słodko-ostra.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1097
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1097
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
1. Rzodkiew obieram i ścieram na tarce na grube wiórki. Paprykę sparzam i ścieram z rzodkwią. Jabłko także ścieram na grube wiórki. 2. Pomarańcza kroję na kawałki. Dodaję do warzyw. 3. Dodaję majonez i ewentualnie doprawiam zieleniną, pieprzem lub czubrycą.