Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja niezawodna i szybka surówka z sałaty lodowej i ogórka coś a'la mizeria. Najlepsza do dań z grilla, pieczonego mięsa, jak i również jako dodatek do obiadu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
Sałatę szatkujemy, a ogórka dokładnie płuczemy i trzemy na tarce o grubych oczkach razem ze skórką. Śmietanę doprawiamy solą i pieprzem, a następnie dodajemy ją do sałaty i ogórka.
Wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy po przygotowaniu. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-d