Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi surówki na słodko? Takie połączenia są niesamowite. Lekka sałata z gruszką, pikantną cebulą otulone aksamitnym, słodkim sosem.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17322
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 489
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 77
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 185
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17322
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 489
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 77
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 185
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Składniki
Sałatę siekamy. Gruszkę obieramy i kroimy na plasterki. Cebulę kroimy w piórka. Śmietanę mieszamy z majonezem, miodem, solą i pieprzem. Wszystkie produkty łączymy, schładzamy. Przed podaniem posypujemy siemieniem lnianym.