Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka surówka, niewiele składników i dobry smak.
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7144
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 28
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 38
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 39
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7144
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 28
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 38
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 39
Składniki
Korzeń selera obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Zalewamy sokiem jabłkowym i odstawiamy na 15-20 minut. Potem dodajemy resztę składników i mieszamy. Cukier i sok z cytryny dodajemy do smaku, więc zacznijmy od mniejszych ilości.